Zatvori
PoslovniPuls
21/09/2021

Pernod Ricard preuzeo online trgovca žestokim pićima The Whisky Exchange

Francuski Pernod Ricard, vlasnik poznatih brendova alkoholnih pića poput Absolut votke, Beefeater gina, Malibua i Jamesona, najavio je preuzimanje britanskog The Whisky Exchange-a, vodećeg internetskog i fizičkog prodavača alkoholnih pića i reference za svjetske ljubitelje viskija i finih žestokih pića.

VODIČ: Ovih 10 činjenica o viskiju morate znati

"Nakon više od 20 godina izgradnje The Whisky Exchange-a, drago nam je što se pridružujemo obitelji Pernod Ricard i radimo s njima na podizanju poslovanja na jednu višu razinu. Burza viskija i naši kupci uvijek su se osjećali kao obitelj i radujemo se što ćemo zadržati ovaj etos s partnerom koji dijeli naše vrijednosti. Naša misija ostaje ista: ponuditi najkvalitetniji izbor viskija i žestokih pića od najboljih proizvođača diljem svijeta, educirati i surađivati s potrošačima te podržati vrhunske maloprodajne partnere u Velikoj Britaniji", izjavili su osnivači Sukhinder i Rajbir Singh.

Vrijednost preuzimanja nije objavljena.

 

 

 

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram