Zatvori
PoslovniPuls
20/09/2021

Prva hrvatska konferencija o organizacijskog kulturi COMELEON vraća se u listopadu

U kongresnom hotelu Well u Tuhelju 21. i 22. listopada 2021. održat će se konferencija na temu organizacijske kulture i agilnosti pod nazivom COMELEON koja će okupiti međunarodne stručnjake na temu organizacijske agilnosti, pametnog rada te rada i suradnje na daljinu.

Konferencija s karakterom kampa omogućiti će sudionicima da u direktnom kontaktu i radionicama razmijene stavove i izazove s npr. Nielsom Pflaegingom, menadžment egzorcistom, stručnjakinjom za pametan rad i autoricom iz Južne Koreje Agnes Legrand ili Thorstenom Porathom, vlasnikom i CEO-om logističke tvrtke, koji je tijekom pandemije transformirao svoju tvrtku sa podružnicama u tri europske države. Neke od tema koje će se obrađivati su: kako osigurati rast prihoda u dinamičnim uvjetima, poticati
inovativnost, decentralizirati procese donošenja odluka, graditi pliću hijerarhiju, koristiti snagu kolektivnog znanja, graditi organizacijsku agilnost i kulturu za novo doba.

Niels Pflaeging koji radi i živi u više različitih država uključujući SAD, Brazil, Španjolsku i Njemačku – tijekom najavne konferencije za medije izjavio je kako se organizacije diljem svijeta susreću s istim izazovima i glavno pitanje koje si menadžeri postavljaju je - kako postići traniziciju iz «comand and control» u «sense and responde» princip rada što je preduvjet za opstanak i predvodničku ulogu na tržištu.

Konferenciju organizira tvrtka VETTURELLI specijalizirana za teme organizacijske kulture, transformacije i organizacijske agilnosti čiji se rad temelji na uvjerenju kako ljudi nisu problem, već uvijek rješenje problema.

Viktor Vetturelli, suinicijator konferencije COMELEON istaknuo je: “Proteklih godinu i pol je pokazalo kako je prilagodljivost organizacija esencijalna za kontinuirano stvaranje vrijednosti u dinamičnom okruženju. Isto tako vidljivo je kako se u svakoj organizaciji krije njena bolja verzija i da su do nje došle one kompanije koje su umjesto u pomodnim metodama rješenje potražile u svojim ljudima, njihovom radu i suradnji - što će i govornici Comeleon konferencije pokazati kako u svojim izlaganjima, tako i u radionicama.»

Ulaznice za konferenciju COMELEON su u prodaji do 20. listopada 2021. Više informacija i prijave su oguće preko mrežne stranice www.comeleonconference.com.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram