Zatvori
PoslovniPuls
05/09/2021

CEO Revoluta priznao kako kompaniji trebaju veći prihodi ako želi izaći na burzu

Jedan od najpoznatijih europskih fintech startupa, britanski Revolut, u potrazi je za većim izvorima prihoda kako bi u jednom trenutku uspješno izašao na burzu, priznao je to u razgovoru za Bloomberg, suosnivač i izvršni direktor tvrtke Nik Storonsky.

Revolut je prošle godine imao prihode od 359 milijuna dolara, a prije nešto više od mjesec dana osigurao je novu ulagačku injekciju od 800 milijuna dolara, uz valuaciju tvrtke na 33 milijarde dolara.

Ova online banka, čije usluge možemo koristiti i u Hrvatskoj, ima velike planove za širenje na američko i indijsko tržište sa svojim uslugama bankovnih računa, međunarodnih novčanih transfera, trgovanja kriptovalutama i dionicama, te upravljanja budžetom.

Direktor Revoluta u SAD-u, Ron Oliveira, ističe kako će kompanija uskoro svojim američkim korisnicima ponuditi usluge kreditiranja i kreditnih kartica.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram