Zatvori
Jasmin Hadžić
05/08/2021

JPMorgan Chase osniva vlastiti bitcoin fond

Američki bankarski div JPMorgan Chase počeo je svojim veliki privatnim klijentima nuditi ulaganja u kriptovalute kroz vlastiti bitcoin fond, što je mnoge iznenadilo budući je šef JPMorgan Chasea Jamie Dimon jedan od većih skeptika kada su u pitanju kriptovalute.

Fond, čiji je postojanje otkrio CoinDesk još krajem travnja, bit će predstavljen klijentima JPMorgana kao najsigurnije i najjeftinije sredstvo za ulaganje u bitcoin dostupno na privatnim tržištima, rekli su izvori.

"Nisam pristaša Bitcoina, nije me briga za njega", rekao je Dimon za Wall Street Journal u svibnju. "S druge strane, klijenti su zainteresirani i ja im ne govorim što da rade."

JPMorgan Chase svojim wealth management klijentima već nudi ulaganje u Bitcoin fondove kroz brokerske račune, međutim novi interni fond bit će rezerviran isključivo za bogatije klijente, korisnike usluga privatnog bankarstva.

TEME:  
AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram