Zatvori
PoslovniPuls
03/08/2021

Lonjsko polje postalo prvi hrvatski "crypto" park prirode

U Parku prirode Lonjsko polje osim hrvatske kune kao sredstvo plaćanja možete koristiti bitcoin i druge kriptovalute, objavljeno je.

Kupnja ulaznica za vožnju čamcima na solarni pogon po rijeci Strug poznatoj kao „Slavonska Amazona“, obilazak „Posavskog safarija“ – tradicijskom pašarenja, obilazak ornitološkog rezervata Krapje đol te promatrajte polja s novih promatračnice „Ptica kosac“, „Bijela roda“ ili „Vrška“ kao i svih usluga i suvenira mogu se platiti kriptovalutama putem Eletrocoin PayCeka.

"Drago nam je da smo prvi park prirode koji je uveo ovu uslugu. Zasigurno time potičemo i ulagače u kriptovalute na promišljanje o važnosti zaštićenog područja, njegove održivosti ali i uživanje u prirodnim ljepotama", istaknula je ravnateljica Javne ustanove „Park prirode Lonjsko polje“ Marija Kušmiš.

Park prirode Lonjsko polje treći je po veličini zaštićeni park u Hrvatskoj. Različitim ulaganjima u proširenje ponude, usluga i infrastrukturu privlači brojne posjetitelje. Već su ove godine imali novost za mališane uvodeći u svoju ponudu edukativnu AR igru – igru proširene stvarnosti zahvaljujući kojoj djeca i mladi upoznaju autohtone životinjske vrste Parka prirode Lonjsko polje. Osim korištenja inovativnih multimedijalnih sadržaja, vrlo atraktivne su vožnje na e-biciklima i čamcima na solarni pogon. Ovakvim novitetima, korištenjem zelenog i digitalnog osim što se na zanimljiv način uči o prirodnim bogatstvima, doprinosi se zaštiti okoliša i poticanju drugih na isto, a uvođenjem kriptovalute zasigurno omogućuju pristup novoj strukturi posjetitelja.

Iz Electrocoin d.o.o. ističu kako je interes poslovnih subjekata za uvođenjem plaćanja njihovih proizvoda i usluga kriptovalutama u stalnom porastu te kako iznimno veseli činjenica da taj trend nije isključivo vezan za tvrtke iz segmenta tehnologija i financija. Odličan primjer za to je i izvrsna suradnja s Parkom prirode Lonjsko polje koji je prepoznao potencijal implementacije PayCek sustava naplate kriptovalutama u svoje poslovanje i time pokazao ne samo da ide u korak s tehnološkim trendovima budućnosti već da je i prepoznata potreba nove generacije potrošača, navodi se u objavi.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram