Zatvori
Uber dostava hrane
PoslovniPuls
11/11/2020

Uber kreće s dostavom namirnica

Uber i Uber Eats uveli su dostavu namirnica na veći dio Manhattana i rekli kako se planiraju proširiti po cijelom gradu tijekom ostatka godine.

Njujorčani koji otvore aplikacije Uber ili Uber Eats sada će vidjeti karticu za kupovinu namirnica koja će im javiti koje su im trgovine u blizini i na raspolaganju. Uz lance poput Gristedes, D’Agostino's i Westside Market, aplikacija će također moći slati dostavljače u manje trgovine poput Sullivan Street Bakery i Dickson's Farmstand Meats u Chelseaju.

Glasnogovornik Ubera Harry Hartfield rekao je za The Post da u ponudi imaju više od 50 supermarketa i specijaliziranih trgovina te da rade na tome da se područje dostave proširi.

„Mi smo sve-na-jednom-mjestu što se tiče prijevoza u New Yorku - bez obzira želite li izaći i istražiti Veliku jabuku u automobilu ili jednostavno dostavu jabuka na vaša vrata“, rekao je.

Koje supermarkete korisnik vidi u svojoj aplikaciji ovisit će o njegovoj lokaciji i hoće li Uberov algoritam odrediti može li se ispuniti narudžbu u obećanom roku.

Kupci će moći zatražiti trenutnu dostavu svojih namirnica ili zakazati narudžbu za vrijeme koje im je prikladnije.

„[Njujorčani] već vide izbor najboljih restorana u blizini, a od sada im donosimo i ponudu iz lokalnih trgovina“, rekao je Uberov globalni šef prehrambenih proizvoda Raj Beri.

Proširenje poslovanja dolazi uslijed borbe za vožnje tijekom pandemije. U svom posljednjem izvješću o zaradi, Uber je rekao da se potražnja za njegovom dostavnom uslugom Uber Eats više nego udvostručila, dok su bruto rezervacije za vožnju ostale 75 posto manje u odnosu na prošlu godinu.

 

Izvor: New York Post
Foto: Pexels

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram