Zatvori
Stope hipoteka
PoslovniPuls
01/09/2020

Stope hipoteka najniže su u povijesti. Saznajte kako investirati u nekretnine!

Razmišljate li o ulaganju u nekretnine, sada je pravo vrijeme za to!

Stope hipoteka u SAD-u nastavljaju padati na najniže razine u povijesti, no kupnja kuća još uvijek je spora. One koji su nekoć prekomjerno iskorištavali imovinu pokušavajući izgraditi Airbnb carstvo, jako je oštetila pandemija pa Amerikanci danas opreznije ulažu u nekretnine. Ipak, kada su cijene rekordno niske, tada je najbolje vrijeme za početak ulaganja u nekretnine. Ako niste sigurni odakle započeti, proučite The Fundamentals of Real Estate Investment Bundle.

Symon He vodi tečaj od 11 sati koji obuhvaća sve što trebate znati o ulaganju u nekretnine. Symon je investitor u nekretnine i poslovni savjetnik u Los Angelesu koji pomaže privatnim investitorima oko akvizicije i strukturiranja poslova. Također je suosnivač LearnAirbnba, bloga za savjetovanje i obrazovanje specijalizirano za ekonomiju zajedničkog korištenja kuće. Ima veliko iskustvo u ulaganju u nekretnine, a na ovim tečajevima vodit će vas na putu od apsolutno početnika do certificiranog stručnjaka.

Ovdje ćete naučiti ključne pojmove i sve što trebate učiniti prije vaše prve investicije. Upoznat ćete se s osnovama analize ulaganja kako biste pouzdano procijenili potencijal povrata na investiciju. Uz to, naučit ćete kako investirati s partnerima.

 

Izvor: Entrepreneur

Foto: Pexels

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram