Zatvori
Poslovni Puls
15/09/2018

Ova 4 cool startupa proizvode vrhunske ručne satove prihvatljivih cijena

Kupnja dobrog sata nekada je bila daleko manje ugodna, obično je iziskivala vožnju do samog trgovačkog centra i barem 45 minuti uloženog vremena, ali i novca.

Danas je to ipak jednostavnije, pa možemo više uživati u cjelokupnom procesu kupnje i odabira željenog sata. Mogućnošću online kupnje možete uspoređivati stilove, cijene i recenzije, i potrošiti samo 200 $ na sasvim kvaliteta i luksuzan sat. Istina je dakle, da postoje različiti, cijenom prihvatljivi i elegantni satovi, koje možete kupiti ukoliko ih znate i pronaći.
U nastavku ćemo nabrojati četiri marke koje proizvode elegantne satove po pristupačnim cijenama.

 


MVMT
MVMT je marka koja prodaje minimalističke i visokokvalitetne satove po znatno nižim cijenama od konkurencije u toj industriji. Ova marka pokrenuta je 2013. godine na platformi crowdfunding Indiegogo gdje je postala jedna od najprofinjenijih modnih marki na web stranicama ikad. Od 2013. godine kompanija je proširila svoj asortiman i na sunčane naočale koje su također kvalitetne i pristupačnih cijena. MVMT satovi imaju konkurentnu cijenu, a tvrtka nudi i dvogodišnje jamstvo, besplatnu dostavu širom svijeta kao i besplatan povrat u slučaju da budete nezadovoljni proizvodom. Cijene ovih satova kreću se između 87$ - 195$, a u ponudi imaju muške i ženske modele.

 

 

ORIGINAL GRAIN

Original Grain održiva je i inventivna marka satova koju su osnovala dva brata 2013. godine. Njihov stil unosi dozu originalnosti na tržište satova.
Svaki sat Original Grain-a je izrađen 100% ručno od čelika i različitih vrsta drva iz cijelog svijeta kako bi se postigao jedinstven izgled. Korištenim materijalima želi se postići povezanost s prirodom uz istovremeno zadržavanje luksuznog i profinjenog izgleda. Cijene satova kreću se između 149$ - 425$, te u ponudi imaju uglavnom muške modele.

 

 

FILIPPO LORETI
Filippo Loreti, baš kao MVMT, postoji zahvaljujući njihovoj rekordnoj crowdfunding kampanji. Njihovi satovi inspirirani su trima talijanskim gradovima – Venecija, Rim i Milano. Ukoliko želite luksuzni sat, a da se pritom za njega ne veže i tradicionalno visoka cijena, Filippo Loreti je odličan izbor. U svojoj ponudi imaju i muške i ženske modele koji su visoke kvalitete, a cijene se kreću od 140$ - 675$. Također, ova kompanija nudi i besplatnu dostavu po cijelim svijetu, mogućnost povrata unutar 90 dana kao i 10-ogodišnje međunarodno jamstvo.

 

 

LINJER

Marka Linjer poznata je po svom minimalističkom stilu, vrhunskim materijalima, a prioritet daju kvaliteti, a ne kvantiteti. Minimalist, Classic, Chronograph i Petite, različite su vrste satova, izrađeni od kožnih remenja, kristala safira otpornih na ogrebotine i kazaljki koje možemo naći u vrhunskim švicarskim satovima. Ponuda se sastoji od ženskih i muških modela gdje se cijene uglavnom kreću od 179$ - 549$. Također ukoliko želite da vaš remen na satu bude drugačijeg dizajna, isti možete zamijeniti i prilagoditi vlastitim željama za dodatnih 65$.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram