Zatvori
Poslovni Puls
10/10/2017

Novi ZIP Master Class o skaliranju startupa: Gost predavač - John Bantelman

Nakon prijašnje održanih predavanja u sklopu programa Master Class, u prostore Zagrebačkog Inkubatora Poduzetništva 18.10. s početkom u 18 sati dolazi John Bantelman, čovjek s bogatim iskustvom u menadžmentu softwarskih kompanija. Na predavanju će posjetitelji moći čuti sve o skaliranju kompanija, što je osnova razvoja startup tvrtki...

John Bantelman više od dvadeset godina bavio se menadžmentom, odnosno bio je predsjednik uprave u RainStor, Bluedot SW, te podpredsjenik marketinga i voditelj proizvoda u Logic Works Inc. Ovaj veteran softwarske industrije 18 je godina proveo u SAD-u radeći na razvoju kompanija kao što su LBSM i Evolve, gdje je za vrijeme njegovog rada LBSM razvijen u tvrtku vrijednu 45 milijuna dolara.

Po povratku u rodni London, John je 12 mjeseci radio kao član savjetnog odbora Apax partnera, privatne grupe investitora skalabilnih tvrtki.

Da mu ne nedostaje iskustva rada sa startupima govori i činjenica da trenutno radi kao savjetnik za nekoliko startupa primjerice Cronicle Software, NuCypher, a među njima se našao i hrvatski startup Memgraph.

Tako će se u drugom dijelu predavanja Johnu Bantelmanu pridružiti i Dominik Tomičević, osnivač Memgrapha te će se zajedno osvrnuti na vlastita iskustva u pokretanju i skaliranju startupa, a otkrit će i planove za daljnji razvoj Memgrahpa.

Ako se želite inspirirati pričom ovog svjetskog stručnjaka u području menadžmenta i razvoja softwarskih kompanija, besplatno se prijavite putem Entrio sustava. Registracija je obavezna, a broj mjesta ograničen.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram