Zatvori
Poslovni Puls
04/10/2017

Zagrebački inkubator poduzetništva otvara prijave za 11. generaciju startup timova

Zagrebački inkubator poduzetništva, prepoznat kao najjači startup program u Hrvatskoj i regiji, otvara prijave za 11. generaciju ZIP startup timova. Program je namijenjen poduzetnicima koji su svoju poslovnu ideju oblikovali, osmislili prototip te su pred fazom izlaska na tržište...

Za ulazak u program koristit će se dvije selekcije, Prva putem online prijava u program, a druga putem selekcijskog pitcha - kratkog predstavljanja vlastitog poduzetničkog pothvata pred timom ZIP-a.

ZIP Inkubatorski program traje 4 mjeseca, a prijaviti se može tim (može se sastojati od samo jedne osobe) koji ne mora imati osnovanu tvrtku. Da bi prijava bila zaprimljena, tim mora u potpunosti ispuniti prijavu, koja se nalazi na službenoj Internetskoj stranici inkubatora najkasnije do 1.11.2017. Kotizacija za sudjelovanje u programu iznosi 3 000 kuna + PDV.

Timovima će biti omogućeno školovanje o svim aspektima razvoja startup projekta u suradnji s vrhunskim mentorima iz Hrvatske i svijeta. Steći će znanja iz područja poduzetništva, pozicioniranja na tržištu, usmjeravanja na određeni segment kupaca, učenje o marketinškom pristupu i predstavljenje investitorima, a sve će učiti na vlastitom poduzetničkom primjeru.

Važan dio ZIP startup programa su individualni sastanci s mentorima, domaćim I inozemnim uspješnim poduzetnicima i stručnjacima.

Istraživanja pokazuju da je kreiranje potporne mreže, odnosno networking od presudne važnosti za uspjeh 78% startupa. Iz tog razloga se ovim programom želi naglasiti važnost povezivanja s mentorima, drugim startupima, ali i sa stranim akceleratorima i investitorima.

Zagrebački inkubator poduzetništva u svojih 5 godina rada je izgradio mrežu od preko četrdeset mentora, te ostvaruje partnersku suradnju s organizacijama poput Seedcampa I Techstarsa, a jedan od ZIP timova, Madbarz, je prošao Techstarsov akceleratorski program.

Ulaskom u program, svaki tim postaje dio ZIP-ove startup zajednice. Još jedan pokazatelj kvalitete programa jest taj da su od 72 tima koja su prošla kroz prethodnih 10 generacija osnovana čak 54 nova poduzeća, a prikupljeno je preko 6 milijuna kuna investicija i poticaja.

Na kraju programa održat će se Demo Day na kojem će polaznici predstaviti svoje projekte investitorima, mogućim korisnicima te poslovnoj i tehnološkoj zajednici.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram