Zatvori
Poslovni Puls
27/01/2017

Srbijanska tvornica hit video igara predstavila novi naslov "Spellsouls"

Nordeus, srbijanska tvrtka za razvoj video igara, ovih dana je predstavila novu video igru "Spellsouls: Duel of Legends", MOBA-u baziranu na kartama, koja kombinira intenzitet real-time PvP borbi s kompleksnošću strategije...

Tvorci Top Elevena, najpopularnije sportske igre za mobilne platforme, koju je igralo više od 150 milijuna igrača diljem svijeta, na novoj igri su radili prethodne dvije godine. "Spellsouls: Duel of Legends" je u tzv. softlaunch fazi i trenutno je dostupan u osam zemalja.

https://www.youtube.com/watch?v=66Q7bM_LL_o

“Spellsouls je izgrađen na našem umjeću u natjecateljskom gamingu s ciljem da igračima pružimo pravu kombinaciju žanrova - balans između akcije i strateške umješnosti," izjavio je Ivan Stojisavljević, CTO i suosnivač Nordeusa. "U Spellsouls smo utkali mnogo znanja i stručnosti koje smo stjecali godinama razvijajući Top Eleven, kao i ostale igre;  AAA produkcija i visoka angažiranost igrača su nam dva najveća prioriteta.”

"Spellsouls" je za sada dostupan samo na iOS uređajima i to u određenim zemljama, među kojima su: Tajvan, Kanada, Hrvatska, Australija, Novi Zeland, Norveška, Švedska i Nizozemska.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram