Zatvori
Poslovni Puls
07/12/2016

Popunite anketu i ostvarite pravo na besplatnu CRM licencu!

Uspješno upravljanje odnosima s klijentima/kupcima, efikasnije poslovanje, uštede, povećanje profitabilnosti i to bez velikih početnih ulaganja prednosti su kojima se ističu uspješne tvrtke, a koje su u svoje poslovanje uvele napredna CRM (Customer Relationship Management) softverska rješenja...

CRM rješenja možemo jednostavno opisati kao skup alata za upravljanje poslovanjem i odnosima s klijentima/kupcima. Kvalitetan CRM objedinjuje sve podatke o poslovnom odnosu s klijentima i na jednom mjestu omogućuje najbolji mogući pregled poslovnog odnosa. U CRM-u je moguće sve: od praćenja povijesti poslovnog odnosa, pisanje ponuda i računa, upisivanja radnih zadataka pa do statističkog analiziranja i planiranja marketinških, prodajnih i post-prodajnih aktivnosti.

Unatoč očiglednim prednostima koje donose sve pristupačnija CRM rješenja mnoge male i srednje tvrtke u Hrvatskoj još uvijek ne razmišljaju o njegovom uvođenju u svoje poslovanje.

Kako bi potakli sve više hrvatskih poduzetnika da isprobaju CRM rješenja koje se nude na tržištu tvrtka Softwise poziva sve poduzetnike (bez obzira na veličinu tvrtke) na sudjelovanje u anketnom upitniku o zastupljenosti CRM softverskih rješenja u poslovanju hrvatskih tvrtki.

Anketni upitnik sastoji se od ukupno 10-tak kratkih pitanja informativnog karaktera.

Sudionici anketnog upitnika ostvarit će pravo na BESPLATNU 30 dnevnu probnu licencu za hrvatsko cloud CRM rješenje softCRM i 10% popusta na prvu godišnju licencu (već od 60 kn mjesečno!) softCRM rješenja tvrtke Softwise.

Anketni upitnik potražite u nastavku ovog članka:

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram