Zatvori
Poslovni Puls
11/11/2016

Cammeovu mobilnu aplikaciju u Splitu već preuzelo 10.000 ljudi

Prije samo pet dana Cammeo je objavio vijest kako je u pet dana više od 5000 Splićana preuzelo njihovu aplikaciju za naručivanje vožnje Cammeom...

Iako će ova prijevoznička tvrtka svoje poslovanje započeti tek sljedeći tjedan, u Upravi Cammea imaju razloga za optimizam jer je u prethodnih pet dana još pet tisuća Splićana preuzelo njihovu aplikaciju pa sada više od deset tisuća Splićana na svojim pametnim uređajima ima Cammeovu aplikaciju, navodi se u priopćenju.

Pomoću Cammeove aplikacije moći će besplatno naručiti svoju vožnju, rezervirati je te pratiti položaj naručenog vozila i stanje u prometu.

U rukovodstvu Cammea ne skrivaju zadovoljstvo zbog ovako velikog interesa za njihovim uslugama i prije nego što su uopće započeli s radom. U usporedbi s ostalim gradovima, u Splitu je naime, zabilježen rekordan broj preuzetih aplikacija pa je za očekivati i da će i početak rada u Splitu biti uspješan.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram