Zatvori
Poslovni Puls
17/05/2016

Uspješna prva serija radionica programiranja za žene u ZIP inkubatoru

Kao što je i najavljeno u ožujku kada su počinjale prve radionice programiranja za žene u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva, te kako je prva grupa polaznica uspješno završila edukaciju, 20. svibnja kreće druga grupa od 15 polaznica...

Prva grupa polaznica je edukaciju ocijenila peticom (4.8), a to najbolje opisuje i komentar jedne od polaznica:

“Drago mi je da sam sudjelovala u tečaju, upoznala se sa novim temama i ljudima. Mislim da će mi znanje iz programiranja koje sam stekla na radionicama pomoći u daljnjem učenju/radu vezanim za navedeno područje.”

Iako je raznih predavanja i radionica vezanih uz programiranje već bilo održano u ZIP-u, ovakav format je isproban po prvi put, tako da su i u ZIP-u naučili štošta i tvrde da će sljedeća grupa polaznica imati još bolje radionice. Set od 7 radionica počinje 20.05. i trajati će do 10.06.2016. s tempom održavanja dva puta tjedno.

Iz ZIP-a navode da trenutno ne mogu otvoriti link za nove prijave budući da je lista prijavljenih iz prvog kruga premašila brojku 400.

Budući da je interes za učenje programiranja ogroman, u ZIP-u se nadaju da će moći održati još radionica, dok je financiranje dosad omogućeno u sklopu jednokratnih financijskih potpora udrugama iz sredstava Proračuna Grada Zagreba za 2015.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram