Zatvori
Poslovni Puls
16/06/2015

Hrvatski IT stručnjaci još jednom pokazali i dokazali svoju vrijednost

U Orlandu, u SAD-u,  završava veliko globalno natjecanje Microsoft Worldwide Partner. U utrci za najbolje informatičke ideje u 42 kategorije sudjeluje 2300 tvrtki iz 108 zemalja. Među prvih pet finalista zemalja srednje i istočne Europe ušle su čak dvije hrvatske tvrtke...

Pomalo su se već naviknuli na uspjeh! Prošle godine osvojili su nagradu za najbolje informatičko rješenje na svijetu. Ove godine u konkurenciji s tvrtkama koje broje i do 50 tisuća zaposlenih najbolji su u razvoju aplikacija na Microsoftovim platformama.

Inovativnost i dobra izvedba, to je - kažu, ključ uspjeha. S njima se slažu i zaposlenici tvrtke u konkurenciji za nagradu 'Najbolje informatičko otvaranje podataka gradova'. Za Zagreb su napravili praktično rješenje putem kojeg se može vidjeti koliko ima slobodnih mjesta u vrtićima ili koliko je škola u gradu - svaku školu može se pronaći po adresi.

Ovaj uspjeh, slažu se, dokaz je da mala hrvatska IT industrija može napraviti zanimljive i praktične velike stvari, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram