Zatvori
Poslovni Puls
27/02/2015

Mirando Mrsić gost na idućoj Startup srijedi u ZIP inkubatoru

Prekjučer je održana još jedna u nizu Startup srijeda, mjesečno neformalno druženje poduzetnika, ulagača, savjetnika i drugih koje zanima problematika startupa, koje zajednički organiziraju Hrvatska udruga poslovnih anđela - CRANE i Zagrebački inkubator poduzetništva - ZIP...

Ovog puta su gosti, Hrvoje Prpić iz Trilleniuma i Damir Bandalo iz Cinexia, pričali o iskustvima osiguravanja investicija za svoje projekte. Trillenium je nedavno za partnera i investitora dobio britanskog e-commerce giganta ASOS-a, a Cinexio je upravo u procesu osiguravanja najnovije investicije od jednog berlinskog VC fonda, nakon što je u bugarskom akceleratoru Launchubu 2012. i 2013. osigurao najprije početnu, a zatim i follow-up.

Ivo Špigel, suosnivač Zagrebačkog inkubatora poduzetnišva, najavio je i iduću Startup srijedu, koja će se održati 11. ožujka u 17h na kojoj će ministar rada i mirovinskoga sustava, prof. dr. sc. Mirando Mrsić odgovarati na pitanja poduzetnika o mjerama zapošljavanja koje država trenutno nudi. Jedna od takvih mjera su i nedavno najavljene olakšice za zapošljavanje mladih na neodređeno.

ZIP i CRANE pozivaju sve zainteresirane poduzetnike i poslodavce, ali i posloprimce da se odazovu i pripreme pitanja za ministra.

Prijava za Startup srijedu s ministrom Mrsićem je moguća ovdje.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram