Zatvori
Poslovni Puls
08/04/2014

Evo tko će sve gostovati na splitskoj Shift startup konferenciji

Organizatori Shift Konferencije, najvećeg startup događaja u regiji, najavili su prvi set govornika koji će 5. i 6. lipnja nastupiti na konferenciji i svojim životnim pričama potaknuti posjetitelje da ostvare svoje snove o uspjehu...

Među govornicima se nalaze poduzetnici, investitori iz fondova i akceleratora, ali i predstavnici poznatih tehnoloških i poslovnih medija kao i predstavnici brojnih državnih institucija. Evo i prvih imena čije je sudjelovanje na konferenciji već potvrđeno:

Frank Meehan stiže iz Londona i jedan je od osnivača i generalni partner investicijskog fonda SparkLabs Global Ventures, a startupe će posebno zanimati činjenica da je Frank partner u poznatom akceleratoru u sklopu SparkLabsa. Frankovo višegodišnje iskustvo u ostvarivanju rješenja za brz i siguran razvoj startup poduzeća sigurno će biti od pomoći mladim poduzetnicima.

Stan Schroeder je europski urednik poznatog portala Mashable, a djeluje iz Hrvatske. Ovaj IT novinar, konzultant i već tradicionalni gost Shifta, uvijek spremno osluškuje bilo startup scene i dijeli svoja opažanja i iskustva s brojnim posjetiteljima Mashablea.

Da tehnologija, startupi i moda imaju puno više zajedničkog nego što se čini, pokazat će nam Grkinja Amalia Agathou. Amalia, ključna osoba za društvene medije i marketing na nizozemskom portalu The Next Web je također i direktorica Front Row I/O, organizacije u sklopu londonskog modnog koledža, koja podupire modno-tehnološke startupe.

Svestrani Danac Rasmus Wiinstedt Tscherning je direktor danskog Centra za Kulturu i Iskustvenu Ekonomiju, a također predsjeda Europskim savezom kreativne industrije. Rasmus je također pokretač Kreativnog Poslovnog Kupa, svjetskog prvenstva za poduzetnike kreativnih industrija.

Christian Thaler Wolski je partner u Wellington Partners . Christian se bavi investicijama i savjetovanjem poduzeća koja se nalaze u ranim fazama razvoja, a njegov fokus su prvenstvono poduzeća koja pružaju cloud usluge drugim poslovnim korisnicima.

Shift konferencija djeluje već treću godinu za redom, a ove godine su je već podržali Microsoft, PBZ Croatia osiguranje i Cisex. Konferencija je također pod direktnim  pokroviteljstvom Ureda Predsjednika Republike Hrvatske.

Ulaznice za konferenciju mogu se kupiti po cijeni od samo 75 €, no oprezno, jer će nakon 1. svibnja cijene narasti. Za više informacija o govornicima i konferenciji posjetite službenu stranicu konferencije www.shiftsplit.com

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram