Zatvori
Poslovni Puls
14/02/2014

Split ponovno domaćin IT konferencije Shift

Ove godine će se u Splitu, od 2. do 6. lipnja, po treći put održati Shift konferencija na kojoj će sudjelovati preko 1000 posjetitelja...

Ovog lipnja će prošlost još jednom susresti budućnost u srcu Splita zahvaljujući Shift konferenciji. Prošle je godine ovaj događaj posjetilo oko 500 IT entuzijasta iz cijelog svijeta, a procjenjuje se da će broj posjetitelja ove godine biti veći od 1000, što Shift konferenciju čini najposjećenijim događajem ovakvog tipa u regiji. Posjetitelji će i ove godine moći uživati u raznim radionicima, predavanjima i motivacijskim govorima svjetski poznatih predavača, koji će se održati na nekima od najljepših povijesnih lokacija u Splitu.

Shift 2014. se sastoji od 3 dijela.

Za razliku od prošle godine događaj je bogatiji je za Shift Hackathon. Ovo je otvoreno natjecanje za sve mlade i talentirane programere koji žele prihatiti izazov razvijanja potpuno nove aplikacije u samo 24 sata. Natjecatelji će po završetku Hackathona mati priliku priliku predstaviti svoj projekt žiriju sastavljenom od svjetski priznatih IT stručnjaka te predstavnicima medija. Hackathon će se održati 2. i 3. lipnja 2014.

Događaj se nastavlja 4. lipnja sa Shift Challengeom na kojem će inozemni i domaći mentori pripremati startupe za prezentaciju svojih projekata ispred javnosti. Ukupno 32 tima će dobiti priliku boriti se za svoje mjesto pod reflektorima na konferenciji.

Kulminacija će se dogoditi na samoj konferenciji 5. i 6. lipnja kada će preko 1000 posjetitelja svjedočiti predavanjima vrhunskih, mahom inozemnih govornika iz svijeta IT poduzetništva. Po završetku će biti uručene nagrade pobjednicima Shift Hackathona i Shift Challengea.

Zbog velikog interesa za konferenciju, već od danas možete kupiti svoju ulaznicu za konferencijski dio događaja 5. i 6. lipnja 2014. Promotivna cijena ulaznice je 50€, stoga požurite jer su količine ograničine, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram