Zatvori
Poslovni Puls
09/10/2013

Hrvatski startup pokrenuo servis za upravljanje grupnim kupnjama

Hrvatski startup Appointment Labs lansirao je svoj prvi proizvod Deal Scheduler za online upravljanje grupnim kupnjama i to na novoj web stranici appointmentlabs.com..

Deal Scheduler služi za brzu online rezervaciju termina preko stranice za grupnu kupovinu u koju je prethodno integriran. Proizvod je namijenjen servisima za grupnu kupovinu i njihovim partnerima iz uslužnih djelatnosti. Krajnji kupac usluge više neće morati koristiti telefonda bi rezervirao kupljenu uslugu, već setermini mogu rezervirati direktno sa same stranice putem rezervacijskog gumba.

Autori su rješenje osmislili nakon suradnje sa velikom domaćom stranicom za grupnu kupovinu oko organizacije ponude za jednu tvrtku koja je uspjela prodati preko 1000 kupona - i našla se u organizacijskim problemima zbog poziva kupaca koji su željeli rezervirati termin. Uslužne djelatnosti koje koriste Deal Schedulersada moguzaprimati rezervacije putem Interneta, pratiti kalendar s rezervacijama i upravljati njime.

Deal Scheduler već je naišao na globalni interes. U tijeku su prve integracije servisa u regionalne web stranice za grupnu kupnju, koje će uskoro primati rezervacije putem Deal Schedulera.

Appointment Labs, projekt razvijan u sklopu Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP), je cloud platforma koja se sastoji od niza povezanih proizvoda. Svi proizvodi baziraju se na rezervacijama termina kod uslužnih djelatnosti,kao što su masažni i frizerski saloni, stomatološke ordinacije i slično. U planu je lansiranje još dva proizvoda do kraja godine, također vezana uz rezervacije termina. Sva tri proizvoda međusobno su povezana pa se podaci i korisnički računi iz jednog proizvoda mogu koristiti u drugima.

Cilj projekta je omogućiti svim korisnicima rezervaciju termina kod svog omiljenog masera, frizera i sl. putem mobilnih uređaja i računala. Istovremeno, uslužne djelatnosti moći će nesmetano obavljati posao, bez učestale zvonjave telefona.

Appointment Labs tim čine tri osnivača – Goran Mijalčić, Dennis Puzak i Tvrtko Kračun. Višegodišnje iskustvo rada na poslovima u struci odlučili su iskoristiti te zajedničkom suradnjom i realizirati ovaj zanimljiv projekt kojeg će većina nas zasigurno koristiti, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram