Zatvori
Poslovni Puls
27/09/2013

Rijeka dobila novi poslovni akcelerator StepRi

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci kreće s provedbom programa za unapređenje poslovanja postojećih poduzeća StepRi Akcelerator, koji će omogućiti besplatno savjetovanje, mentoriranje, podršku i izobrazbu za mala i srednja poduzeća s ciljem bržeg rasta njihova poslovanja, povećanja prihoda i ulaska na nova tržišta, najavljeno je danas na konferenciji za novinare...

Step Ri Akcelerator je višemjesečni program edukacije, savjetovanja i podrške malim i srednjim poduzećima koje financira Ministarstvo poduzetništva i obrta iz programa "Poduzetnički impuls 2013."

Namijenjen je ambicioznim malim i srednjim poduzećima bez obzira na djelatnost, s desetak ili više zaposlenih, a mogu sudjelovati tvrtke koje žele povećati prihode i udjel na tržištu ili osvojiti nova tržišta.

Kako je istaknuto, idealni kandidati su tvrtke koje vjeruju da njihovi proizvodi i usluge imaju potencijal za rast i izvoz, ali se ne odlučuju na taj korak, a prednost će imati tvrtke s inovativnim ili tehnološkim proizvodima i uslugama koje su već prisutne na tržištu ili će biti plasirane za manje od 12 mjeseci.

Poduzeća će tijekom programa s mentorima odrediti prilike za poslovni rast, oblikovati strategiju iskorištavanja prilika i započeti s njenom provedbom.

Javni poziv za dostavu prijava za sudjelovanje u programu Znanstveno-tehnologijski park će sutra objaviti na svojim mrežnim stranicama, a prijave će se primati od 1. do 21. listopada.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram