Zatvori
Poslovni Puls
20/09/2013

Donald Trump o novom iPhoneu: Steve Jobs se okreće u grobu!

“Ne mogu vjerovati da Apple nije predstavio iPhone s većim ekranom. Samsung im krade posao. Steve Jobs se okreće u grobu”, napisao je 19. rujna na svom Twitter profilu Donald Trump, prenosi b92.net...

To je bio prvi tweet kojim je jučer čuveni američki biznismen Donald Trump kritizirao američkog IT giganta. Trump je vrlo aktivan na toj društvenoj mreži na kojoj ga prati više od dva milijuna ljudi, a napad na Apple došao je uz priznanje da je i on jedan od njihovih dioničara.

 

“Ne mogu vjerovati da Apple nije predstavio iPhone s većim ekranom. Samsung im krade posao. Steve Jobs se okreće u grobu”, bio je prvi Trampov tweet upućen Appleu.

Nakon kratke “pauze” u kojoj je komentirao djelovanje američkog predsjednika Baracka Obame, Trump se vratio temi novih Appleovih proizvoda.

“Moj komentar u vezi s većim ekranima za iPhone odnosio se na već postojeće telefone, ne na neke zamjene. Ekrani bi trebali biti veći za deset posto nego kod Samsunga”, dodao je Trump u sljedećoj poruci.

U posljednjem tweetu koji se bavio novim Appleovim potezima, Trump je napisao sljedeće: “Kažem to kao jedan od Appleovih dioničara, trebali bi raditi na iPhoneu s većim ekranom – odmah.”

Najnoviji Apple pametni telefoni 5S i 5C u prodaju su pušteni 20. rujna. U pitanju su modeli s Retina displayem od 4 inča, rezolucije 1136x640, kao i kod ranijeg iPhone 5 modela.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram