Zatvori
Poslovni Puls
17/09/2013

ZIP inkubator poziva vas na još nekoliko sjajnih startup predavanja

Zagrebački inkubator poduzetništva najavljuje drugi ZIP Master Class! ZIP Master Class je jedan od novijih projekta Zagrebačkog inkubatora poduzetništva...

Budući da je jedan od osnovnih ciljeva ZIP-a školovanje startup pokretača, ovim programom ZIP omogućava poduzetničkoj zajednici predavanja iskusnih poduzetnika iz cijelog svijeta, osnivača uspješnih poduzeća i startupa.

ZIP Master Class #2 održati će se 30.09.2013. u  ZIP.Events prostoru (Ulica kralja Zvonimira 8) s početkom u 16 sati. Događaj će otvoriti i sudionike pozdraviti veleposlanik američke ambasade u Zagrebu,  Kenneth Merten.

Drugi ZIP Master Class svojim prisustvom će ugostiti Michael Backes i Paul Jozefak, suosnivači Liquid Labs GmbH u Hamburgu sa dugogodišnjim iskustvom u VC investiranjima. Svakako nemojte propustiti čuti njihovo iskustvo u karijeri poduzetništva i startupa.

Predavanje će biti slobodno za sve sudionike, samo je potrebno rezervirati svoju ulaznicu putem linka. Zagrebački inkubator poduzetništva naglašava da je podrška za ovaj projekt velikodušno osigurana od strane Američkog Veleposlanstva u Zagrebu.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram