Zatvori
Poslovni Puls
21/05/2013

U Rijeci jučer započeo s radom Startup Camp

Start up Camp, koji je okupio tridesetak sudionika, mladih s poduzetničkim idejama, počeo je s radom jučer u Znanstveno-tehnološkom parku u Sveučilišnom kampusu u Rijeci...

Organizaciju Start up Campa financijski podupire Veleposlanstvo SAD u Zagrebu, a u organizaciji sudjeluju StepRi (Znanstveno-tehnološki park), hrvatska udruga izvoznika softwarea CISEx, mreža CRANE i tvrtke IT4U i ZIP.

Start up Camp će trajati sedam dana a sudionicima će svoja iskustva o procesu pretakanja ideje u projekt te pokretanja uspješnog posla na temelju te poduzetničke ideje prenositi iskusni predavači iz poslovnog svijeta, te posebno s područja Start up projekata.

Na otvorenju radionice sudionike je pozdravio riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Istaknuo je važnost projekata razvijenih ovim putem, navevši da oni daju značajnu mogućnost otvaranja novih radnih mjesta. "Rijeka se u svom razvoju oslanja na mlade i ambiciozne ljude s vlastitim inicijativama", rekao je Obersnel.

Hoyt Yee iz američkog veleposlanstva u Zagrebu je istaknuo da se na ovaj način želi pomoći mladima jačajući njihove šanse za uspjeh te omogućujući im da pređu na novu razinu u svojoj poduzetničkoj karijeri.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram