Zatvori
Poslovni Puls
11/10/2012

Za samo 50 kuna osigurajte upad na Filaksovu radionicu o malom poduzetništvu

Poslovno učilište Filaks poziva Vas na novu radionicu...

U ovaj petak, 12.10. od 18:00 do 21:00 Filaks organizira druženje i učenje u Vedroj kući znanja po pristupačnoj cijeni za sve poduzetnike i one koji to žele postati.

Često čujemo da su financijska ulaganja prepreka za edukaciju i osobni razvoj. Upravo iz tog razloga smo pokrenuli seriju radionica petkom po simboličnoj cijeni od 50 kuna za sve one koji žele znati više. To je prilika za osvježavanje znanja, unapređenje vještina i razmjenu iskustava s drugim poduzetnicima.

Radionica "PETKOM za PET životnih načela uspjeha" ovaj petak govori o malim poduzetnicima i onima koji to tek žele postati. Sudionici će saznati više o 5 važnih načela potrebnih za poslovni uspjeh i razvoj poduzetničkog projekta. Stara pravila više ne funkcioniraju, a možemo i očekivati velike promjene na tržištu.

Kroz razgovor s drugim sudionicima saznajte kakva su njihova iskustva, upoznajte nove kolege i suradnike i naučite na tuđim greškama na radionici koja će se održati u petak, 12.10.2012. od 18:00 do 21:00 u Poslovnom učilištu Filaks, Gjure Szaba 4, 10000 Zagreb. Voditeljica edukacije je Mr. sc. Elvira Mlivić Budeš, a e-mail za prijave je uciliste@filaks.hr

Svakom sudioniku osiguravamo besplatan primjerak poslovnog priručnika Marketinški vodič 7.

Više informacija o radionici možete dobiti ovdje!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram