Zatvori
Jasmin Hadzic
28/06/2012

Starleta Pamela Anderson juriša na Zyngu s vlastitom Facebook poker igrom

Gospođica "Baywatch" vjerojatno je zadnja osoba za koju biste pomislili da će biti povezana s jednim startupom - no, upravo to se i dogodilo...

Kanadska (zar niste znali?) starleta Pamela Anderson zaštitno je lice nove Facebook poker igre "Bam Poker"! Tvrku koja stoji iza razvoja ove online društvene igre osnovali su Pamelini sunarodnjaci Elton Pereira i Jeremy Nichele.

Lik prsate plavuše sigurno će pomoći da se ova Facebook aplikacija izdvoji iz mora drugih kartaških i casino igara na Facebooku, koje prema nekim istraživanjima, igra oko 13 posto svih Facebook "igrača".

"Bam Poker" ne donosi neke velike novosti u žanr Texas Holdem društvenih igara, ali će igračima omogućiti da okušaju svoju sreću u okršaju protiv Pamele Anderson koja je oduševljena sudjelovanjem u ovoj Facebook igri. "Bam Poker" planira zarađivati kroz prodaju virtualnih čipova nestrpljivijim i ambicioznijim igračima ove kartaške igre.

"Danas na tržištu ne postoji ništa poput 'Bam Pokera' i uzbuđena sam jer sam dio jedne iznimno inovativne platforme", poručila je Anderson povodom lansiranja spomenute Facebook igre.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram