Zatvori
Poslovni Puls
23/04/2012

Podravka blokirala internet portal Slobodne Dalmacije zbog "nepoćudnog" teksta o Zvonimiru Mršiću

Zaposlenici Podravke (i Belupa) ne mogu pristupiti internet stranicama Slobodne Dalmacije i to zbog jedne nepoćudne objave...

“Cenzura” u Podravkinoj mreži dogodila se nedugo nakon što je “Slobodna” prenijela tekstove Podravskog lista o “omladinskoj radnoj akciji” koju je šef Uprave Zvonimir Mršić organizirao uoči Uskrsa po trgovačkim lancima te drastičnom “kresanju” lanjske dobiti kompanije.

Mršiću je, kako se šuška u menadžerskim krugovima, zasmetalo to što ga je dio medija ismijao nakon teksta o uskrsnoj ORA-i, koji je prva na svojem web-siteu objavila upravo Slobodna Dalmacija. Neki su ga dnevni listovi nakon toga u udarnim komentarima uspoređivali i s Mao Zedongom, koji je intelektualce slao na prisilan rad na rižina polja.

Internetska stranica “Slobodne” našla se, tako, u rangu s pornografskim stranicama: to su danas jedina dva sadržaja koja su blokirana na Podravkinu serveru, poručuju iz Slobodne Dalmacije.

Pročitajte još:

- Ma kakva Hrvatska: Zvonimir Mršić najavio Podravkine akvizicije srbijanskih prehrambenih kompanija

- Podravka solidno poslovala: Prihodi skočili na 3,62 milijarde kuna, neto dobit na 69,3 milijuna kuna

Foto: Podravka

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram