Zatvori
Foto: Zuckerberg u Parizu demantirao pisanja o Facebookovom IPO-u...
Jasmin Hadzic
26/05/2011

Mark Zuckerberg o Facebookovom IPO-u: Heh, za sada ništa od toga!

Prvi čovjek Facebooka - Mark Zuckerberg bio je jedan od sudionika eG8 konferencije u Parizu...

Na našu veliku žalost tamo je svima priopćio kako za sada Facebook još uvijek nema namjeru izaći na burzu, iako nije demantirao da će to napraviti iduće godine. Mark Zuckerberg je naglasio kako Facebook napreduje velikim koracima, imaju više od 600 milijuna korisnika od kojih čak 300 milijuna Facebooku pristupa putem mobilnih telefona. Zuck nije niti jednom rečenicom komentirao glasine kako će Facebook uskoro u Kini otvoriti lokalziranu verziju Facebooka koja će biti cenzurirana po nalogu službenog Pekinga.

Nakon iznimno uspješnog Linkedin IPO-a, jučer su stigle vijesti kako je Zynga ubrzala svoje planove oko izlaska na burzu.

Svoje dionice će uskoro ponuditi i veliki shopping div Groupon, no svi ipak najviše očekuju od Facebooka koji bi kroz IPO mogao probiti vrijednost od 100 milijardi dolara.

Iz Facebooka za sada ne žele pričati o izlasku na burzu, no posljednje glasine koje smo mi čuli govore o tome kako će se Facebookov IPO dogoditi tijekom proljeća iduće godine.

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram