Zatvori
Poslovni Puls
18/01/2011

Hrvatski nekretninski internet startup GoHome jedna od zvijezda Real Estate Connect konferencije u New Yorku!

Gohome je jedina kompanija iz Istočne Evrope koja se predstavila na Real Estate Connect konferenciji u New York-u, najvećoj konferenciji te vrste na svijetu koja povezuje tržište nekretnina i svijet novih tehnologija.

Sponzori konferencije su među ostalima bili: Google, New York Times, Kodak i vodeće svjetske franšize za nekretnine Century 21 i ReMax, kao i vodeći svjetski portali - Trulia, Zillow i Realtor.

Na konferenciji smo održali prezentaciju o stanju na tržištu nekretnina u CEE regiji, kao i o našim iskustvima kako objediniti ovo fragmentirano, ali rastuće tržište. Zapadna tržišta su zasićena i na konferenciji je prikazan popriličan interes za tkz. emerging markets koja su trenutno Jugoistočna azija, Istočna evropa i Južna amerika.

Osim stanja na tržištu prezentirali smo i nove tehnologije koje razvijamo uz podršku BICRO agencije: MPA- Mobile property agent i NLP search box. Ove tehnologije su se pokazale jedinstvene i u svjetskim okvirima, te smo dobili konkretne upite od najjačih oglasnika za nekretnine iz više zemalja uključujući SAD, Njemačku, Hong Kong, Nizozemsku i Švedsku. Zanimljivo je nadodati da nam je u samoj organizaciji u susret izašla i hrvatska misija pri UN-u.

GoHome je trenutno u 7 država, pretražuje preko 7 500 000 nekretnina, a za 2011.g. se planira širenje na Poljsku, Rumunjsku i Bugarsku. Osim širenja u CEE regiji, GoHome planira i izvoz svojih tehnologija globalno. U tom cilju napravljena je i nova web stranica www.gohome.eu.

Početkom godine na GoHome tražilici u hrvatskoj i dalje su najtraženiji sljedeći upiti: "nekretnine Zagreb", "stan u Zagrebu pala cijena", "stan u Splitu pala cijena", "najnovije nekretnine Split", te "stan Zagreb najam", a primjetan je i porast posjetitelja - potencijalnih kupaca i najmoprimatelja nekretnina.

SPONZORIRANA VIJEST

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram