Zatvori
Poslovni Puls
22/12/2010

Uhićen perverzni autor koji je na Amazonu prodavao vodiče za pedofile

Sjećate se onog skandala s vodičem za pedofile koji je prodavan putem najveće internetske trgovine Amazon.com? Drago nam je što možemo izvijestiti kako je uhićen autor dotične knjige...

Amazon je kroz svoju Kindle trgovinu (e-knjige) do nedavno prodavao knjigu naziva “The Pedophile’s Guide to Love and Pleasure” autora Phillipa Greavesa. Možete i sami pretpostaviti o čemu je riječ - vodiču za pedofile!

Nakon što je otkriveno postojanje dotične knjige, ljudi diljem svijeta počeli su slati Amazonu emailove ogorčenja i pozivati na bojkot velikog internetskog giganta. Ispočetka Amazon je odbijao povući knjigu iz prodaje budući "oni ne mogu nešto zabraniti samo zato što im se sadržaj knjige ne sviđa". Iako je riječ o pedofiliji!

Na kraju je Amazon ipak popustio pod golemim medijskim pritiskom i uklonio dotičnu knjigu iz svoje ponude...

A sada dolaze vijest kako je autor knjige uhićen na Floridi zbog "poticanja na bludne radnje". Američki policajci su potvrdili kako je Greaves uhićen upravo zbog sadržaja knjige koju je objavio.

Sada ga čeka kazna do 30 godina zatvora.

Ako se nas pita može i do 100 godina...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram