Zatvori
Poslovni Puls
20/12/2010

Pokrenut novi portal za kućne ljubimce - MojLjubimac.hr

Na domaćem webu lansiran novi internetski projekt...

Web  portal www.MojLjubimac.hr zamišljen je kao mjesto na kojem će ljubitelji životinja, vlasnici kućnih ljubimaca ali i oni koji će to tek postati, moći pronaći korisne informacije vezano za kućne ljubimce.

Tu su detaljni adresari veterinara u Hrvatskoj, dućana za kućne ljubimce, salona za uređivanje kućnih ljubimaca, hotela i raznih servisa za kućne ljubimce koji se mogu pretraživati po lokaciji. Također, za one koji tek razmišljaju o nabavi kućnog ljubimca, na portalu će moći pronaći zanimljive opise i fotografije čistokrvnih pasmina pasa i mačaka, te glodavaca i kunića. Na jednom mjestu je i adresar svih uzgajivača koji se mogu pretraživati prema željenoj pasmini. Tu su i korisni savjeti i zanimljivosti o životinjama.

Web portal www.MojLjubimac.hr redovito će dopunjavati sadržaj novim zanimljivim informacijama i savjetima vezano za svijet ljubimaca.

Ozon Media d.o.o. mlada je inovativna tvrtka iz Zagreba poznata po svom uspješnom web servisu www.Pauza.hr za online naručivanje hrane iz restorana, catering servisa i pizzeria.

SPONZORIRANA VIJEST

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram