Zatvori
Marijan Palić
30/04/2018

TOP 5 filmova iz 2017. godine koje svaki poduzetnik treba pogledati

Iako smo već ušli i gotovo smo na polovici 2018. godine, ako ste propustili, svakako biste trebali pogledati 5 filmova iz 2017. godine koji bi vas mogli dodatno motivirati.

Posebno zato što ovih dana možda i nemate previše posla, budući da je spojeni vikend, nema idealnijeg trenutka da pogledate sljedeće naslove.

 

5. Nobody Speak: Hulk Hogan, Gawker, and The Trials of a free press

Što se dogodilo 'iza scene' visoko profilne tužbe koja je srušila Gawker? Dokumentarac otkriva pad online medija i njihovog osnivača Nick Dentona kao i iznenađujuću ulogu milijardera iz Silicijske doline, Petera Thiela.

 

 

4. She Started It

Ovaj dokumentarac prati 5 žena u 2 godine koje su osnovale tehnološke kompanije. Dokumentarac prikazuje i mnoga pitanja i dvojbe koje si poduzetnice postavljaju tijekom tog pothvata.

3. The Founder

Film je biografija Ray Kroca, prodavača iz Illinoisa koji je susreo braću Maca i Dicka McDonalda 1950-ih godina u Kaliforniji i pomogao im da lokalni business pretvore u globalnu priču.

 

2. Becoming Warren Buffett

Gledanje ovog dokumentarca o milijarderu i investitoru vjerojatno vas neće pretvoriti u milijunaša, ali će vas vjerojatno hod kroz život ove 86 godina stare ikone naučiti kako je donosio dobre (i loše) odluke koje su ga postavile sada tu gdje je.

 

 

1. The Greatest Showman

Radi se o businessmanu i showmanu P.T. Barnumu i njegovim velikim obmanama, a koji je kreirao The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth.

 

Jeste li ih pogledali? Imate li vi svoje favorite? Podijelite s nama i ostalim čitateljima u komentarima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram