Zatvori
Poslovni Puls
30/03/2018

Osječki LIO ponovno osvaja - napravili su pametni jastuk koji prati san i reproducira glazbu

Osječki Lio na svojoj Facebook stranici objavio je zanimljivu vijest. O najvećem jastuku u Hrvatskoj smo već pisali, a sada su osmislili i novu atrakciju - pametni jastuk!

Spojem suvremene tehnologije - mobilne aplikacije i senzora ugrađenih u memory jastuk korisnici mogu pratiti kvalitetu svoga sna. Uz to jastuk omogućuje reprodukciju glazbe i binauralnih zvukova.

 

 

Pametni jastuk ima još niz pogodnosti: mogućnost buđenja alarmom koji ne ometa druge osobe, SOS gumb koji u slučaju medicinske potrebe omogućava zvanje određenog broja te obavještava kad je došlo do hrkanja.

Serijska proizvodnja pametnog jastuka počinje za dva do tri tjedna. Cijena će mu iznositi 1.200 kuna. Bit će namijenjen prvenstveno za međunarodno tržište.

Početke tvrtke vežemo za 1991. godinu i jedina je tekstilna tvrtka preživjela u Osijeku. Prvi je hrvatski industrijski proizvođač pokrivača i jastuka te jedini proizvođač geotekstila koji se koristi u izgradnji cesta.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram