Zatvori
Poslovni Puls
28/03/2018

Kako pokrenuti posao i karijeru? Saznaj na Inspire Me konferenciji u Rijeci

Nakon šest konferencija u kojima je sudjelovalo 2.300 sudionika i 155 predavača, u Rijeci se nastavlja nova sezona Inspire Me konferencije. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici doznati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.

 

Konferencija u Rijeci imati će čak tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 30 govornika i predavača te 50-ak kompanija i poduzetnika.

Najavljuju se brojna poznata imena koja će sudjelovati na riječkom izdanju konferencije. Organizatori su dosad najavili slijedeće govornike i predavače: Anju Stehlik, modnu dizajnericu, Domagoja Ostovića, osnivač Lloyds studia, Dušana Bučana, glumac, Dalibora Petrinića, jednog od naših vodećih fitness stručnjaka, Dinu Dedića (CRANE), Darija Zorića, Kristijana Rotima i Ivana Pešića (Knapp Studio)...

Domaćin Inspire Me u Rijeci 2o. travnja biti će Ekonomski fakultet u Rijeci, a konferencija se održava u organizaciji Start-Up udrugeEkonomskog fakulteta i Centra za karijere EFRI. Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima.

Zbog vrhunskih predavača, odlične atmosfere, networkinga i zabave u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo, tehnologija, motivacija i uspjeh.

Glavni dio konferencije su uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika, novinara i dr., koji će podijeliti svoja životna i poslovna iskustva. Održat će se i specijalizirane radionice, u kojima će profesionalci sudionike upoznati s temama iz područja poput financija, marketinga, IT, event menadžmenta, lifestylea, fitnessa, prehrane…

U sklopu konferencije brojne kompanije će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Sudionici će se moći upoznati i sa najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju i radionicu o 3D printerima.

Više informacija o konferenciji možete pratiti na web stranicama te facebook stranicama. Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 06.04., a dostupne su preko linka.

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova: Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru. Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Nikola Žinić, Rob Anderson, Miroslav Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković, Hermes Arriaga…Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram