Zatvori
Poslovni Puls
26/05/2017

Idući tjedan rezerviran za ovogodišnje izdanje splitske IT konferencije SHIFT

Codeanywhere Shift konferencija, najveća informatička konferencija u jugoistočnoj Europi, iz godine u godinu okuplja sve veći broj stručnjaka te domaćih i inozemnih gostiju. Zahvaljujući petogodišnjoj tradiciji Shift konferencije, Grad Split i Splitsko-dalmatinska županija pozicionirali su se na mapi Europe kao jedan od informatičkih centara...

Kroz dva dana konferencije, 1. i 2. lipnja, Shift postaje mjesto susreta IT profesionalaca, tvrtki, domaćih i stranih institucija, predstavnika investicijskih fondova, studenata i medija.

Konferencija će se i ove godine održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, u kojem se očekuje više od 1.500 posjetitelja.

Za organizaciju cijelog događaja zaslužan je Codeanywhere, jedan od najuspješnijih hrvatskih startupa. Riječ je o tvrtki koji razvija cloud rješenja za „programiranje u hodu“, kojima omogućavaju programerima razmjenu datoteka, mapa i kompletnih razvojnih okruženja u realnom vremenu. Kompanija s već nekoliko lokalnih i inozemnih kapitalnih investicija ured, osim u Splitu, ima i u centru svjetske IT industrije – gradu Palo Altu u Kaliforniji.

Govornici iz Silicijske doline

U dosadašnjih pet godina održavanja, Shift je ugostio predstavnike najvećih IT tvrtki u svijetu poput Facebooka, Googlea, GitHuba, Twitcha i mnogih drugih. Tako ćemo i ove godine ugostiti stručnjake iz Microsofta, Skypea, Herokua, BitBucketa, DigitalOceana, Toptala, Autodeska, Trivaga, Fivea, i mnoge druge.

Najnovije tehnologije!

Osim tradicionalnog predavačkog dijela konferencije, ove godine ćemo imati robote koji kuhaju, PES natjecanje, stolni nogomet, koktel majstora, DJ-a, praktične radionice kroz koje će svi posjetitelji imati priliku naučiti najnovije trendove i tehnologije 2017. godine i još mnogo toga. Također, imat ćete priliku isprobati impresivni set virtualne i proširene stvarnosti - Microsoftov HoloLens vrijedan 3000 dolara, HTC Vive i Samsung Gear VR uređaje.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram