Zatvori
Poslovni Puls
20/03/2017

Networking za poduzetnike: Evo što donosi 52. "Poslovna večera"

Novi networking event za poduzetnike – 52. Poslovna večera – održat će se na temu „Cash flow potencijali poduzeća – Kako upravljati rastom poduzeća i ostati živ?.“, u četvrtak 06.04.2017. u restoranu Primošten , Stupnička 14, Zagreb početkom u 19.00 sati...

Tema naše 52. Poslovne večere je Cash flow potencijali poduzeća – Kako upravljati rastom poduzeća i ostati živ? na kojoj ćemo saznati bitne stvari za naše poslovanje kao što su:

Kažu da tvrtke rijetko propadaju zbog slabe profitabilnosti (barem na kratki rok), ali redovno idu u stečaj zbog lošeg Cash Flowa, to jest ako im nedostaje gotovina. U poslovanju svake kompanije postoji 7 generatora cash flowa koji s jedne strane mogu pomoći da se poduzeće koristi tim internim potencijalom financiranja – koje ne košta ništa. Ili vas ti generatori (ili degeneratori) gotovine mogu koštati propasti poduzeća. Što će od toga biti ovisi o nekim pitanjima:

- Kakav cash flow potencijal ima vaše poduzeće

- Zašto rast prihoda nije uvijek dobar i kako izračunati optimalan rast poduzeća

- Kako upravljati troškovima i kreirati profit poduzeća

- Da li koristiti skonto za plaćanje unaprijed ili ne?

- Na koji način upravljati potraživanjima od kupaca i zalihama da bi imali pozitivan cash flow i kakve veze ima Clint Eastwood sa zalihama

Gost predavač je Antonio Zrilić, osnivač tvrtke Logiko d.o.o. Pomaže kompanijama da oslobode Cash-flow, dramatično povećaju profitabilnost te smante vrijeme, troškove i rizike.

Proveo je niz uspješnih međunarodnih projekata vezanih uz povećanje kapaciteta, optimizaciju procesa i smanjenja troškova (Irska, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Makedonija, BIH

Autor jedinstvene metodologije kao što je Optimizacija zaliha u 6 koraka™ i Povećanje cash-flow potencijala poduzeća™, knjige Upravljanje zalihama u šest koraka te je suradnik više stručnih časopisa i publikacija. Nosilac je certifikata: „Certified Managment Consultant”; „Green Belt Six Sigma“; „SAP Solution Consultant Supply Chain Management” .

Također, član je Hrvatske udruge izvoznika; CISEX-a; Udruge za upravljanje lancem opskrbe i Hrvatske udruge za nabavnu djelatnost.

Broj mjesta je ograničen (15 mjesta). Cijena večere je 199kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru.

Ulaznicu za 52. Poslovnu večeru možete uplatiti najkasnije do 06.04.2017. prijavom na web stranici poslovnavecera.com

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram