Zatvori
Poslovni Puls
10/09/2015

Drugo izdanje "Poduzetničkog Oscara" - prijavite se...

Revizorsko-konzultantska tvrtka EY Hrvatska otvorila je drugo izdanje izbora za EY Poduzetnika godine. Poduzetnici koji žele sudjelovati u ovogodišnjem programu, mogu se prijaviti do 30. listopada 2015. godine, a završni event će se održati 17. ožujka 2016. godine...

Ovaj program, popularno prozvani „poduzetnički Oscar“, osmišljen je s ciljem promoviranja postignuća poduzetnika, te se u svijetu provodi već 29 godina u više od 60 zemalja. Veliko finale projekta održat će se u lipnju 2016. godine u Monte Carlu, gdje se posljednjih 15 godina bira svjetski EY Poduzetnik godine u konkurenciji nacionalnih pobjednika.

Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska, rekao je kako je cilj izbora izgradnja pozitivnijega poslovnog okruženja. Ocijenio je i da je poticanje poduzetništva iznimno bitno za hrvatsko društvo: „Želimo da se poduzetnici gledaju kao nešto pozitivno, dobro, što pridonosi zajednici i zapošljava ljude“, rekao je Horvat.

Otvaranju prijava sudjelovao je i Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisen banke koji je istaknuo kako izbor za poduzetnika godine pridonosi promociji poduzetništva, a posredno i razvoju ekonomije.

Pravo prijave imaju svi poduzetnici zaslužni za poslovni uspjeh tvrtke, s najmanje dvije godine na upravljačkoj poziciji u kontinuitetu. Poduzetnici moraju imati značajan vlasnički udio u tvrtki ili ako se radi o dioničkom društvu, kandidat mora biti suvlasnik i imati status kojim je u mogućnosti utjecati na donošenje odluka i djelovanje upravnog odbora. Tvrtka ne može biti podružnica ili predstavništvo inozemne tvrtke, te mora aktivno poslovati najmanje tri godine i imati minimalno 20 zaposlenih. Prijave za kandidate ne iziskuju dodatne troškove, već je jedini uvjet da poduzetnici ispunjavanju zadane uvjete poslovne izvrsnosti.

Svi zainteresirani poduzetnici više informacija o projektu EY Poduzetnik godine™ te mogućnostima prijave mogu saznati na internet stranici http://www.ey.com/hreoy ili se izravno javiti putem elektroničke pošte: poduzetnik.godine@hr.ey.com.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram