Zatvori
Poslovni Puls
10/06/2015

Održan Shift Challenge Day kao zagrijavanje za sutrašnje otvaranje Shift konferencije

Dan prije Shift konferencije, 10. lipnja u Muzeju Grada Splita, održao se Challenge day - prva runda pitchanja pred publikom i mentorima. Ovom prilikom su domaći i svjetski stručnjaci podučili startupe svim trikovima potrebnima za privlačenje investicija, a startupi su nakon jedan-na-jedan mentorskih sastanaka održali probni krug pitchanja...

Uzimajući u obzir njihove savjete i prijedloge predstavnici startupa ponovno su uvježbali svoju prezentaciju s kojom će drugi put nastupiti za vrijeme Shift Conference, ovog puta pred publikom i žirijem na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta. Svaki od ovih startupova u samo tri minute tijekom konferencije pokušat će predstaviti svoj proizvod, objasniti na koji se način on razlikuje od srodnih te zašto je vrijedan pažnje.

Nakon odrađene prezentacije za vrijeme konferencije odgovarat će na pitanja žirija, a na temelju cjelokupnog dojma žiri će odrediti kome će od 24 finalista pripasti prvo, drugo i treće mjesto. Dakle, tri najbolja startupa kući će, osim korisnih komentara mentora i neprocjenjivog iskustva izlaganja pred stotinama gledatelja, ponijeti i vrijedne nagrade!

Ovo su hrvatski startupovi koji su se prijavili na Shift Challenge i zasluženo prošli u finale: Ballistics, CabUp, ChallengeZone, Epic Weather, IndiKnow, Izzy, Liana, LITE.ME, Mogy, MyBeeLine, Non profit association Idea4, Rentlio, Spotie, Supracontrol, Tourgent, Via Tralala.

Osim hrvatskih, u finale Shift Challengea prošli su i neki inozemni startup projekti: AMIKO, Catalanlabs, Enigmedia, Facewallet, InAtomic Ltd., Proxy42, Retargeting.biz, TeamPlayers Sports Intelligence i Watly.

Neki od navedenih startupova poći će stopama Bellabeata, koji je na Shift Challenegu odnio pobjedu 2013. godine, te prošlogodišnjeg pobjednika Oradiana , a koji su došli do vrijednih investicija upravo zahvaljujući nastupu na Shiftu u sklopu kojeg su upoznali investitore i dobili priliku predstaviti im svoje projekte.

Shift Conference djeluje već četvrtu godinu za redom, a baš kao i prethodnih godina ekskluzivna predavanja imat ćete prilike slušati u zanimljivim povijesnim prostorima (sama konferencija održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu, dok se Shift Challenge održao u Muzeju Grada Splita). Možete očekivati kvalitetna predavanja više od 30 govornika koji su ujedno predstavnici nekih od najuspješnijih svjetskih kompanija poput: GitHuba, Reddita, Teespringa, Entrepreneura i mnogih drugih.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram