Zatvori
Poslovni Puls
09/06/2015

Ovo je zadnji trenutak za kupovinu ulaznica za splitsku Shift konferenciju

Još tri dana ostala su do početka ovogodišnje, četvrte po redu Shift konferencije koja će 11. i 12. lipnja u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu ugostiti preko 20 eminentnih govornika i više od tisuću posjetitelja iz cijeloga svijeta...

Publika je prepoznala kvalitetu govornika koje ove godine dovodimo u Split, pa je tako na vrijeme osigurala svoje ulaznice za najveću startup konferenciju u ovim krajevima koja će ove godine doživjeti svoje najveće i najbolje izdanje dosad. Shodno tome, u prodaji je ostalo nešto manje od 150 ulaznica koje će se posve sigurno razgrabiti do samog početka konferencije, pa stoga požurite i, ako već niste, osigurajte svoju ulaznicu. Ne propustite priliku da doživite dva dana inspiracije, networkinga I ekskluzivnih partija u najljepšem gradu na svijetu. Kupite svoje Shift Challenge ulaznice već danas!

Podsjetimo, Shift konferencija svojim jeprethodnim izdanjima potvrdila poziciju najvećeg startup događaja u jugoistočnoj Europi, a kroz dva konferencijska dana, 11. i 12. lipnja, postaje mjesto susreta za IT stručnjake, domaće i strane institucije, predstavnike investicijskih fondova, studente i medije u najljepšem gradu na svijetu.

Samoj konferenciji prethodiShift Challenge – natjecanje u sklopu kojeg se 24 startup tima boriti za glavnu nagradu te naklonost žirija i publike. Svaki od ovih startupova u samo tri minute pokušat će predstaviti svoj proizvod, objasniti na koji se način on razlikuje od srodnih te zašto je vrijedan pažnje. Tri najbolja startupa kući će, osim korisnih komentara mentora i neprocjenjivog iskustva izlaganja pred stotinama gledatelja, ponijeti i vrijedne nagrade!

Shift Conference djeluje već četvrtu godinu za redom, a baš kao i prethodnih godina ekskluzivna predavanja imat ćete prilike slušati u zanimljivim povijesnim prostorima (sama konferencija održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu, dok će se Shift Challenge održati u Muzeju Grada Splita). Možete očekivati kvalitetna predavanja više od 20 govornika koji su ujedno predstavnici nekih od najuspješnijih svjetskih kompanija poput: GitHuba, Reddita, Teespringa, i Entrepreneura mnogih drugih.

Za više informacija o rasporedu predavanja, natjecanjima, govornicima i samoj konferenciji posjetite službenu stranicu Shift Conference!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram