Zatvori
Poslovni Puls
06/10/2014

"Runner Game" je hrvatska Facebook "generička" igra za brendove i tvrtke

Socialpuzzle, proizvod digitalne agencije Degordian, plasirao je novu generičku Facebook aplikaciju - ‘Runner Game’. Aplikacija je inspirirana igricama u kojima korisnik u neograničenom vremenu mora postići što bolji rezultat izbjegavajući prepreke i čuvajući živote igrača...

Ovakve aplikacije do sada nisu bile dostupne oglašivačima s manjim budžetom zbog visoke produkcije cijene, a s porastom popularnosti aplikacija raste i potražnja za njima.

Kao i sve Socialpuzzle aplikacije, podesivi elementi omogućuju odabir vizualnog identiteta igrice čime se postiže maksimalna prilagodba Facebook taba samom brandu. Brendovima
koji se odluče na korištenje ove aplikacije u sljedećih mjesec dana Socialpuzzle nudi 40% popusta jednostavnim unosom koda lets_play pri procesu kupovine.

‘Runner Game’ je prva od planiranih Socialpuzzle igrica koja se orijentira na pružanje zabavnog i jedinstvenog iskustva korisnicima. Tim koji je razvio aplikaciju već radi na mobile verziji koja će biti dostupna kroz mjesec dana, dosežući tako veliki broj korisnika koji društvenim mrežama pristupaju isključivo putem svog pametnog telefona.

Sama igrica ima nekoliko elemenata koji omogućuju personalizaciju aplikacije.

Šest figurica igrača - skejter, roler, i astronaut dostupni su u muškoj i ženskoj verziji. Pri uređivanju aplikacije možete odrediti prepreke koje igrač izbjegava, simbole za živote i bodove koje skuplja te razinu težine igrice - laka, srednja i teška.

Prilagoditi se mogu boje i tekst unutar aplikacije, kao i pozadina igrice koja može sadržavati odabrani logo branda. Unutar ‘Runner Game’ aplikacije brendovi ili kompanije mogu iskoristiti i dodatna polja za tekst te povezati korisnike s kanalima društvenih mreža ili ih pak pozvati da se pretplate na njihov newsletter.

Igrica je dostupna na Socialpuzzle Facebook Fan stranici na sljedećem linku.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram