Zatvori
Poslovni Puls
04/02/2014

Founder Institute besplatne radionice za startup poduzetnike u Splitu

Founder Institute iz Silicijske doline u SAD-u ujedno je trening program za startup-poduzetnike i globalna poduzetnička mreža koja pomaže poduzetnicima stvoriti tehnološke tvrtke širom svijeta. U Splitu će održati tri besplatne radionice za poduzetnike...

Founder Institute iz Silicijske doline u SAD-u ujedno je trening program za startup-poduzetnike i globalna poduzetnička mreža koja pomaže poduzetnicima stvoriti tehnološke tvrtke širom svijeta. Nakon uspješno održanih radionica u Zagrebu i Rijeci sljedeći na redu je Split, gdje su pripremili tri besplatne radionice u veljači.

Prva radionica održat će se 7. veljače 2014. (petak) a nosi naziv Startup Ideation Bootcamp: cilj joj je kreiranje novih i poboljšanjepostojećih startup ideja. Druga radionica, Startup Founder 101, održat će se 13. veljače i na njoj će pojedinci moći usvojiti osnove pokretanja startupa. Treća radionica bit će 28. veljače (petak). Nosi naziv Founder Institute Information Session i na njoj će se izložiti osnovne informacije o Founder Instituteu.

Navedene radionice vodit će četiri mentora: Nikša Tomulić, Vladimir De Franceschi, Ivan Burazin i Dražen Nikolić. Sve radionice započinju u 18:30 sati.

Na radionice se možete prijaviti ovdje.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram