Zatvori
Poslovni Puls
23/10/2013

Osječka županija u potrazi za najboljom poduzetničkom idejom

Osječko-baranjska županija objavila je danas natječaj za "Najbolju poduzetničku ideju" koji se provodi sedam godina s ciljem da se pomogne mladim poduzetnicima koji kreću u poslovni svijet..

Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić potpisao je danas Sporazum o sufinanciranju projekta s tvrtkama sponzorima istaknuvši kako je Županija od 2009. godine osigurala 75 milijuna kuna kredita za gospodarstvenike s povoljnom kamatom te da ima izgrađenih 80 poslovnih zona.

Govoreći o projektu "Najbolja poduzetnička ideja" rekao je da će za ovu godinu biti osigurano 60.000 kuna za najbolje ideje poduzetnika, što nije velik novac ali je cilj motivirati i ublažiti krizu. Posebno je važno što je projekt namijenjen mladim poduzetnicima, a iz proteklih godina vidljivo je kako imaju odlične ideje i da im treba pomoću u razvoju. U sedam proteklih godina na natječaj se javilo čak 450 mladih poduzetnika, a Županija je osigurala za najbolje ideje 940 tisuća kuna.

Natječaj za "Najbolju poduzetničku ideju" trajat će 40 dana, a izbor će se obaviti krajem godine, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram