Zatvori
Poslovni Puls
12/12/2011

Poslovna Krila: Pokrenut novi specijalizirani portal za malo i srednje poduzetništvo

Danas je pokrenut prvi naplatni specijalizirani portal za malo i srednje poduzetništvo....

Poslovna krila su jedinstveni specijalizirani portal koji je namijenjen domaćim i stranim gospodarstvenicima, prije svega malim i srednjim poduzetnicima, koji se u svakodnevnom poslovanju sve više suočavaju s velikim poslovnim izazovima. U vrijeme gospodarske krize i široko rasprostranjene poslovne nesigurnosti, Poslovna krila služe i kao pomoć posrnulim malim i srednjim poduzetnicima da se na najbolji mogući način suoče i prevladaju trenutne probleme, ali i uspješnim poduzetnicima kako bi još više unaprijedili i razvili vlastito poslovanje, stoji u priopćenju.

Poslovni konzultant Željko Šundov pohvalio je pokretanje prvog specijaliziranog portala namijenjenog malom i srednjem poduzetništvu: "Izvrsna ideja i vjerujem odličan servis za sve male i srednje poduzetnike koji čine značajan dio ukupnog poslovanja u našoj zemlji. Poslovna krila svojom idejom popunjavaju dio usluga potrebnih ovom segmentu poduzetnika koji do sad nije  bio pokriven. Siguran sam da će izazvati njihovu pažnju. Uz ustrajan rad samih autora, ovaj projekt može značajno pomoći svim poduzetnicima i omogućiti im povezivanje u široku interesnu zajednicu", izjavio je Šundov.

Na stranicama Poslovnih krila svi posjetitelji imat će uvid u listu trenutnih poslovanja koji se nude na prodaju, ideja koje su objavljene, partnerstva koja povezuju i razvijaju poslovanje te prodaju/najam poslovnih nekretnina i pokretnina koja se već koriste u poslovanju. Registrirani korisnici, osim uvida u liste pojedinih sadržaja imaju i mogućnost pregleda i pohrane objavljenog oglasa sa svim dodatnim informacijama kao i mogućnost kontaktiranja potencijalnih kupaca. Uz to, registrirani korisnici imaju i dodatnu uslugu dobivanja obavijesti za jedan odabrani sadržaj. Isto tako, na portalu će  za sve korisnike biti dostupni poslovni i pravni savjeti renomiranih poslovnih konzultanata iz Sense Consultinga i Helene Huđek, dipl.iur. koji će svojim savjetima pomoći oko rješavanja konkretnih problema s kojima se mali i srednji poduzetnici svakodnevno suočavaju.

Vjeran Filippi, predsjednik Uprave investicijskog fonda Adriatica Capital, također je podržao pokretanje portala Poslovna krila.

"Pokretanje prvog specijaliziranog portala namijenjenog prije svega malim i srednjim poduzetnicima je zaista odlična vijest. Uspješno gospodarstvo svake zemlje temelji se upravo na njima, a oni se danas suočavaju s najvećim problemima koje nosi trenutna gospodarska situacija. Vjerujem da će im Poslovna krila pomoći da uspješno prevladaju krizu, razviju svoje poslovanje te na taj način doprinesu i razvoju cjelokupnog hrvatskog gospodarstva", izjavio je Filippi.

Ideja nije loša, no tek treba vidjeti kako će reagirati ciljana publika...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram