Zatvori
Foto: 16. - 17. 6. 2011. u Zagrebu...
Poslovni Puls
31/05/2011

Najava: Web::Strategija 1011 - Želite li postati uspješan web dizajner?

Upišite sintagmu “web dizajn” u tražilicu i izbacit će 3, 270 000 rezultata. Zatim upišite rečenicu “najposjećenije web stranice u Hrvatskoj” i izbacit će Vam manje od 500 000 rezultata.

Broj web stranica u Hrvatskoj raste svakim danom, kao i broj tvrtki te pojedinaca koji se žele okušati u ovom poslu. Što razlikuje posjećene od zaboravljenih web stranica? Uspješne tvrtke/pojedince u web dizajn branši od onih na rubu opstanka? Jedinstvena regionalna konferencija Web::Strategija 1011 - Frontend naš svagdašnji, koja se održava 16. - 17. 6. 2011. u Zagrebu, odgovorit će na ta pitanja.

Bilo da ste već zaposleni, imate vlastitu tvrtku za web dizajn i development ili ste na samom kraju studija i želite se što prije zaposliti, idealan je trenutak da se uključite u web dizajnersku zajednicu koja će se okupiti na konferenciji Web::Strategija 1011 i tako upoznati svoje buduće kolege, ali i moguće poslodavce.

Predavanja koja će se održati prvog dana (četvrtak) u Hypo centru obuhvaćaju mnoštvo informacija koje će zadovoljiti znatiželju onih koji tek kreću u posao, ali i onih koji se njime bave već duže vrijeme. Nove trendove u web dizajnu i web developmentu predstavit će uspješni zaposlenici i direktori tvrtki koje se već godinama potvrđuju na regionalnom, ali i međunardnom tržištu. Popijte s njima kavu u caffe baru Hypo centra te uz ugodne razgovore o predavanjima saznajte njihovu formulu uspjeha ili se prijavite za posao.

Zlatna nagrada Web::Strategije već tradicionalno se dodjeljuje najboljim kreatorima web stranica u regiji, u dvije kategorije: Web inovativnost 2011 i Web upotrebljivost 2011. Prijavite vlastitu web stranicu, onu od klijenta ili kolege, budući da se kraj prijava - 6. 6. do 16 sati - polako približava. Na prvom danu konferencije imat ćete priliku upoznati dobitnike, a možda baš Vaša stranica bude među nagrađenima.

Za drugi dan konferencije (petak) u organizaciji Web::Edukacije pripremljene su dvije edukativne radionice koje će se održati u VMD zgradiEthical Hacking

i SCRUM method. ”Kako se napokon i u hrvatskim tvrtkama počinju koristiti agilne metode razvoja softvera, kao što je SCRUM, pripremili smo seminar na kojem možete naučiti osnove SCRUM-a i kako ga primijeniti. Ako ste imali prilike sami postavljati poslužitelje weba, baze ili nešto slično, sigurno ste se susreli s tim da je netko provalio u Vaš sustav i nanio Vama i Vašim klijentima štetu. Na radionici Ethical Hacking možete saznati kako provjeriti sigurnost Vašeg sustava i kako ga zaštititi korištenjem etičkog hakiranja.” – izjavila je Sandra Kušek, voditeljica Web::Edukacije.

Za sve početnike preporučamo webinare – online škole kojom možete naučiti osnove web dizajna i Adobe Dreamweavera, koje organiziramo u suradnji s najpoznatijom online školom Cognita.

Priča o frontendu kao lajtmotivu 11. Web::Strategije ne bi bila moguća bez zlatnog sponzora – Microsoft Hrvatska, zatim srebrnih sponzora: tvrtka za izradu web sustava Trikoder, tvrtka za izradu web stranica Virtus Dizajn, studio za razvoj web stranica - LogIT internet usluge, prvi hrvatski web servis za jednostavno otvaranje web-shopa Kliks.hr te crnogorska tvrtka za promociju vršne .ME domene; i brončani sponzor - tvrtka koja nudi mobilna rješenja Pet Minuta.

Konferenciju medijski podupiru zlatni mediji – Jutarnji.hr, Monitor.hr, 24sata.hr, Tportal.hr, Net.hr, Rep.hr, časopis VIDI te stručni medij Netokracija. Pomoć u organizaciji događaja pružaju slijedeći partneri: Timgraf media, Fotosvijet, Hypo centar, World Class Health Academy, OH! Okusite Hrvatsku, Refleksoterapija Flatz, Uklanjanjevirusa.com te Zimo.co., dok se za korisnički doživljaj konferencije pobrinula tvrtka Brand dizajn.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram