Poslovni Puls
13/05/2020

Podrška liderima u vremenima krize

Zadnjih tjedana uloga i odgovornost poslovnih lidera dramatično se promijenila. Okolnosti od njih zahtijevaju inovativnost, stvaranje novih prilika, rušenje barijera i očuvanje konkurentnosti. COTRUGLI Business School profilirala se kao vodeća poslovna škola u regiji koja svojim polaznicima omogućuje vrhunski MBA program kojim se razvijaju znanja i vještine uz koje je moguće brzo i adekvatno odgovoriti na nove izazove.

Trenutna pandemija uzrokovala je, kako u tvrtkama, tako i u pojedincima, velike turbulencije i nesigurnosti. Međutim, istovremeno je u njima potakla i neodgodivu potrebu za razvojem i usavršavanjem. Učenje se naglašava kao ključno u pripremi za budućnost. Lideri osim samog reagiranja na vrtlog trenutnih događaja imaju dodatnu odgovornost biti nositeljima pozitivnih promjena usred kaosa, stvarajući budućnost.

Osjetljiva vremena zahtijevaju solidarnost, a s obzirom da upis na E/MBA program predstavlja ne samo vremensku, već i financijsku investiciju, COTRUGLI Business School kroz posebnu upisnu pogodnost pruža podršku onima koji nastavljaju ulagati u svoj liderski potencijal u ovim izazovnim vremenima.

 

Iskoristite priliku i postanite uspješan lider koji je u potpunosti spreman za poslovni svijet sutrašnjice! Saznajte više!

 

Zašto odabrati COTRUGLI Business School?

Za uspjeh je potrebno posjedovati relevantno znanje, imati konkurentnu diplomu te biti okružen pravim ljudima, a upravo to COTRUGLI Business School omogućuje svojim polaznicima. Škola okuplja 2200 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika.

Iskustva alumnija COTRUGLI Business School:

Naš rast i učenje nisu završili nakon diplomiranja. COTRUGLI mi je pokazao kako nastaviti put učenja, otvorio novu perspektivu i ohrabrio me da ciljam više u karijeri.

Igor Vlahović, President of the Board / PressGlass

Neovisno o tome želite li promijeniti posao, plaću, industriju ili pokrenuti svoj biznis, COTRUGLI MBA je motivirajuće  iskustvo koje bih preporučila svakome jer je najbolji pokretač za ostvarenje njihovih želja!

Ivana Kovačić, Country Head of HR / Wiener osiguranje Vienna Insurance Group

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram