Što su Surove strasti?

Lokalni podcast Surove strasti svojim radom započeo je 2017.godine vođen Sašom Tenodijem i Ivanom Vorasom. Njihov cilj je intervjuirati ljude koji su strastveni u onome što rade i što uče, a posebno one koji uz sve to i uživaju u životu.

Ideja cjelokupnog showa je dokazati zajednici da nešto što zacrtaš zaista možeš ostvariti. Ljudski mindset je ono što svakog gosta čini posebnim te razgovorima žele razumjeti što je to što ih čini uspješnima. Do sada su intervjuirali mnoštvo eksperata u više područja, počevši od digitalnog marketinga pa sve do stand-up komičara i kirurga.

Marin i Surove strasti kao odlična kombinacija

Što je Mystery shopping? Kako stvoriti odličan customer experience koji se pamti?

Neke su od tema o kojima se raspravljalo. Odustati od odličnog posla u korporaciji da bi slijedio san o osnivanju vlastitog businessa, samo su jedan od razloga zbog kojih je Marin sudjelovao u razgovoru Surovih strasti.

Početke Peekatora naziva “ Uberom za mystery shopping”.

Peekator pruža cjelokupnu sliku customer experience-a, koju dobiva preko anketiranja ili anketiranjem QR kodom te mystery shoppingom.

Što je customer experience? 

Marin u razgovoru naglašava važnost customer experience-a u svakodnevnom poslovanju. Kompletna slika koju kupac stvara za sebe o nekoj korporaciji ili brendu, definicija je CX-a.

Svaka korporacija iz tog razloga mora biti svjesna u svakom trenutku kome se obraća i na koji način te kako svojim postupcima pružiti kupcu i nešto malo više od očekivanog.

Nakon toga svaki kupac će pamtiti osjećaj koji mu je pružen dok će zbog istog razloga i sam postati pravi ambasador brenda.

U razgovoru Marin je pričao o CX aktivatorima te kako ih potaknuti.

Korporacije i posebni budžet za customer experience 

U razgovoru osim teme kako poboljšati customer experience korporacija, dotaknuo se i primjera kako uložen trud u poboljšanje kupovnog iskustva može dovesti i do negativnih rezultata ako se ne razumije što se radi.

Isto tako Marin smatra kako bi korporacije trebale imati poseban budžet za customer experience te određenu osobu koja će se baviti CX-om.

Fokusiranje kao ključ konstantnog razvoja

Marinove navike mjerenja i bilježenja svega što radi u privatnom i poslovnom smislu uvelike su doprinijele i doprinose kvalitetnom razvijanju u obje sfere života.

Fokusiranje na vlastite planove i ciljeve vrlo je važna stavka za konstantni razvoj i svi bi ga se trebali pridržavati.

Cijeli razgovor može se poslušati na sljedećem linku: https://surovestrasti.com/e136-marin-mrsa-sto-sve-moze-biti-dio-cx-a-peekator/