Grafički zavod Hrvatske vodeća je tiskara s više od 140 godina tradicije i dokazane kvalitete proizvoda i usluga. Otvara se mogućnost zapošljavanja na dinamičnom i izazovnom radnom mjestu, na poziciji Izvršni direktor sektora komercijalnih poslova. Idealan kandidat ima minimalno 5 godina iskustva u prodaji, aktivno znanje engleskog jezika, iskustvo u upravljanju timovima. Detalji su u oglasu.

Visoko si obrazovan/a, imaš 5 godina radnog iskustva u prodaji, vodio/la si prodajni tim? Badel zapošljava Regionalnog rukovoditelja prodaje koji će organizirati članove tima. Vaš posao će biti vođenje prodajnog tima regije, odgovornost za ostvarivanje postavljenih ciljeva poslovanja regije, povratne informacije članovima tima. Prijavi se do 28. siječnja.

Convergent media group zapošljava osobu na poziciji Tecnology director s više od osam godina relevantnog iskustva. Idealan kandidat također razumije budžetiranje i poslovno planiranje te može provesti analize i istraživanja. Detalje pročitajte u oglasu koji traje 29. siječnja.

Rimac Automobili tvrtka je koja ne prestaje rasti pa i ovoga mjeseca traže pojačanje u svojim redovima i to na radnoj poziciji Logistics Manager. Strateško planiranje i suradnja s drugim odjelima unutar tvrtke te upravljanje svim transportnim procesima samo su neki od radnih izazova koji vas čekaju, a kako bi radi dan u Svetoj Nedelji bio što ugodniji, čekaju vas i obiteljska radna atmosfera, odlična primanja te pokriveni troškovi prijevoza i pet-friendly radno okruženje. Na oglas se možete prijaviti do 27. siječnja.

ICERITAS je tvrtka čije je sjedište u Švicarskoj, u Ziruchu, a na hrvatskom tržištu poznata je po istraživačkim projektima kao što su Best Buy Award, QUADAL i ICERITAS Customer’s Friend certificate. Ova mlada, ali uspješna organizacija zapošljava Sales Managera s barem tri godine radnog iskustva na sličnoj radnoj poziciji, dok je prednost rada u međunarodnom okruženju prednost. Zanima li vas ovo radno mjesto, proučite detaljan popis zaduženja i traženih kompetencija naveden u oglasu i prijavite se do 31. siječnja.

Sretno svim kandidatima!