U Umagu nas 12. i 13. listopada očekuje konferencija pod nazivom Business 4.x and Future of HR… or how tech can help.

Glavno pitanje na konferenciji bit će koja je budućnost HR-a, a na to će pitanje između ostalih pokušati dati odgovor vodeći stručnjaci na tom području Marija Felkel (CHRO, HT), Mojca Domiter (Executive Director Corporate HR, Atlantic Grupa), Lana Grgurić (Head of HR Retail and GBS CEE Unicredit Bank Romania), Zdravka Demeter Bubalo (HR Vice President, MOL Group)  i još mnogi drugi, a cijeli popis govornika možete pronaći ovdje.

Velike prilike za networking

Uz konferenciju, na događaju će se i „networkati“ te će se održavati bilateralni sastanci sa nekim od najutjecajnijih alumnija u regiji što je zgodna prilika za nove poslovne veze. Bilateralni sastanci se održavaju u SOL GARDEN HOTEL-u, a za sudjelovanje na sastancima, treba se registrirati preko „Meeting planner-a“.

Meeting planner je online meeting alat koji omogućava da jednostavno napunite svoj raspored, dogovorite sastanke i nađete nove partnere kako bi što bolje iskoristili svoje vrijeme za networking.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Kotizacije

Cijena kotizacija iznosi 100 EUR-a, a ukoliko želite imati i bilateralni stol, onda je iznos kotizacije 150 EUR-a. Za sve alumnije COTRUGLI Business School, cijena iznosi 50 EUR-a.

Prijaviti se možete OVDJE.