Cenosco je jedinstvena softverska kompanija, s uredima u Puli, Zagrebu i Den Haagu (Nizozemska). Bave se projektiranjem, razvijanjem i implementacijom softwarea za inženjerske tvrtke koja su dobro poznata unutar industrije. Svojim klijentima osiguravaju kvalitetu i inovativnost. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Interaction Web Designer, a rok prijave na oglas je 19. rujna.

Medical Intertrade tvrtka je registrirana za trgovinu neprehrambenim proizvodima te njihovu veleprodaju i maloprodaju, a osnovna joj je djelatnost promet lijekovima, medicinskim proizvodima i opremom, za što je ovlaštena rješenjem Agencije za lijekove i medicinske proizvode. Trenutno zapošljavaju Tehničkog direktora informatičke službe koji će održavati informacijske sustave. Rok prijave na oglas je 19. rujna.

Volite raditi s ljudima, komunikativni ste, društveni i proaktivni? Imate razvijene i prodajne te pregovaračke vještine? Zagrebačka banka zapošljava Starijeg pomoćnika voditelja poslovnog odnosa za financijske institucije koji će uspostavljati, razvijati i održavati poslovni odnos s domaćim i inozemnim bankama, prodavati proizvode Banke i Grupe te kontinuirano pratiti i educirati klijente o proizvodima. Detalje pročitajte u oglasu.

Tvrtka Sanofi za Grčku, Hrvatsku i Bugarsku zapošljava osobu na poziciji Head of Compensation and Benefits (Južna Europa). Ova zanimljiva pozicija uključuje planiranje plaća, bonusa i nagrada kojima će se tvrtka pozicionirati na tržištu kao poželjan poslodavac. Sve detalje pročitajte u oglasu, a ako ste se pronašli na ovoj poziciji – prijavite se što prije.

Želiš biti dio internacionalne kompanije, stalno učiti, razvijati se i donositi novu vrijednost na radnom mjestu? Grand Circle Corporation u Dubrovniku zapošljava Regionalnog voditelja financija koji će biti zadužen za mjesečne financijske planove, projekcije, praćenje rezultata i ostalo. Za detalje pročitajte oglas i prijavite se što prije.