Xiaomi će u svibnju otvoriti svoju prvu službenu trgovinu u ovom dijelu Europe. Trgovinu, lokacijom u Beču, za njih će voditi ekskluzivni zastupnik, tvrtka Bijelić Co. iz Hrvatske.

Dućan neće voditi Xiaomi direktno, već hrvatska tvrtka Bijelić Co.

Tvrtka Xiaomi, trenutačno peti najveći proizvođač pametnih telefona u svijetu, idući će mjesec otvoriti svoju prvu službenu trgovinu u ovom dijelu Europe. Prodavaonica će biti smještena u Beču i to u trgovačkom centru Shopping City South u južnom dijelu grada.

Dućan od 120 četvornih metara neće voditi Xiaomi direktno, već hrvatska tvrtka Bijelić Co., službeni Xiaomijev zastupnik za Hrvatsku,, Sloveniju, Crnu Goru, Srbiju i  Austriju.

Za peti mjesec najavljen je i dolazak dugo očekivanog modela Mi Mix 2S. Xiaomijev novi Mix model posjeduje kameru koja u sebi objedinjuje tehnologiju umjetne inteligencije te korisnicima omogućuje uporabu različitih efekata i kreativnih alata pri snimanju fotografija i video zapisa.

Tvrtka Bijelić Co. zaslužna je svakako za sve veću pojavu ovih uređaja na našem tržištu. Xiaomi je danas sve prisutniji i na hrvatskom tržištu na kojem su dostupni sljedeći Xiaomi mobilni uređaji – Mi A1, Redmi Note 5A, Redmi 4X, Mi Max 2, Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi 5A i Mi Mix 2.