COTRUGLI Alumni klub Srbija u suradnji s Blockchain Adria organizira konferenciju pod nazivom Blockchain Adria Belgrade Meetup, koja će se održati u utorak, 8. svibnja 2018. godine od 13 do 19 sati, u prostorijama COTRUGLI Business School u Beogradu (Višegradska 27). Cilj događaja je približiti i promovirati pojam, značaj, potencijal i budući razvoj blockchain tehnologije kao i njenu primjenu i mogući utjecaj na svakodnevni život i biznis u 21. stoljeću.

Blockchain, Kriptovalute i ICO primjeri iz Srbije i regije

 

Konferencija će se sastojati od 3 panela: Blockchain tehnologija, Kriptovalute i ICO (Initial Coin Offering) primjeri iz Srbije i regije. Blockchain panel približit će i objasniti pojam blockchain tehnologije, kako se ostvaruju transakcije putem ove tehnologije, što su to Smart ugovori itd. Drugi panel će razraditi tematiku kriptovaluta, koje sve valute postoje, što podrazumijeva njihovo rudarenje, koja je trenutna snaga pojedinih valuta te kakva su predviđanja za njihov daljnji razvoj. Na posljednjem panelu govorit će se o najboljim primjerima ICO projekata iz prakse.

Govornici na konferenciji istaknuti su stručnjaci iz područja blockchain-a. Potvrđeni govornici do sada su Ivan Bjelajac (CEO, MVP Workshop), Dražen Kapusta (Direktor, TOLAR.io), Tadej Slapnik (Državni tajnik Republike Slovenije), Siniša Krneta (Direktor, Beogradska Burza), Aleksandar Matanović (CEO, ECD), Nemanja Lazić (CDO, Trizma), Josip Maričević (CTO, Tolar.io) i Alex Migitko (COO, Game Credits).

Sudionici će također imati jedinstvenu priliku vidjeti i isprobati aparat za kriptovalute, jedini aparat ovakve vrste u Srbiji, uz pomoć kojeg se mogu kupiti kriptovalute.

Kotizacija za konferenciju iznosi 30 eura. Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici.

Broj mjesta je ograničen.